Mitä neonvalaistus voi tehdä kodissani?

Mitä neonvalaistus voi tehdä kodissani?

Näemme kaikki kaupalliset neonkyltit melkein kaikkialla. Se on lämmin, pehmeä, värit ovat miellyttäviä nähdä ja niiden viestit auttavat meitä tekemään monia kulutuspäätöksiä. Saman aistillisen vaikutelman on tuotu kotiin useilla innovatiivisilla sisustusideoilla. Jotkut edut ovat yhteisiä kaikille käyttötarkoituksille. Esimerkiksi neon antaa lämpimiä ja miellyttäviä värejä, neonesineitä voidaan siirtää muihin paikkoihin kotona tai autotallissa, neon korostaa ja kirkastaa mitä tahansa aluetta ja antaa miellyttävän hehkun myös pimeässä huoneessa, voit muuttaa minkä tahansa huone ilman maalausta, ja neon sopii hyvin mihin tahansa sisustukseen. Itse asiassa lähes kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat yhteisiä muille kodin neonideoille, joita ovat neonkyltit, neontaide ja neonveistos.

On kuitenkin myös muita neonideoita, joita käytetään laajasti kodeissa ja yrityksissä. Yksi niistä on neonkyltit, jotka voivat antaa erityistä tunnelmaa mihin tahansa kotiin tai yritykseen. Eloisuudellaan ne voivat korostaa mitä tahansa aluetta kirkkailla väreillä. Ne korostavat mitä tahansa kotisi huonetta ja lisäävät elämää kotiisi tai toimistoosi. Voit luoda oman designisi, kuten suosikkijuomasi baarillesi tai minkä tahansa erikoismallin lisätäksesi persoonallisuutta. Ne voivat piristää perhehuonettasi tai pelihuonettasi jännittävällä tehosteella, jonka terävä neonkyltti voi luoda.

Neontaide on toinen tapa kaunistaa mitä tahansa kodin sisustusta. Se on värikäs tapa taiteen ystävälle piristää huonetta laajalla valikoimalla erilaisia ​​malleja, jotka on tehty houkuttelevilla väreillä ja kuvioilla, jotka voivat miellyttää silmää ilman viestiä. Sitä on saatavana suuria ja pieniä kokoja tarpeidesi mukaan.

Neonvalaistuksen käytöllä on myös monia samoja etuja. Se lisää eleganssia ja on erittäin loistava. Lisäksi sen kyky vaihtaa värejä lisää eloisuutta kaikkialla, missä sitä käytetään. Sen ainutlaatuisuus antaa sen tehdä tyylikkään lausunnon kaikille sen näkeville. Monet pitävät neonvalaistuksen suunnittelua yhtenä tärkeimmistä elementeistä huoneen ulkonäön ja tuntuman määrittämisessä. Se tarjoaa mukavan ja värikkään kontrastin tummille alueille ja voi usein saada huoneen näyttämään lämpimältä ja kodikkaalta.

Neonveistos on kolmiulotteinen. Neon muotoillaan, aivan kuten mihin tahansa näistä ideoista, mihin tahansa haluttuun malliin, ja se voidaan ripustaa seinälle tai seistä yksinään. Kausiteemat ovat laajalti suosittuja. Monet ihmiset käyttävät yhtä tai useampaa näistä ideoista kodeissaan, ja kellon käyttöä pidetään yleisesti yleisimpana. Onko neonvalaistuksella sijaa kotonasi?

Todellakin, neon millä tahansa näistä tavoista voi parantaa minkä tahansa huoneen ulkonäköä ja useamman kuin yhden idean käyttö on mahdollista monissa kodeissa. Mikä tahansa näistä neonsovelluksista voidaan poistaa, sijoittaa muualle tai jopa korvata jollain uudella. Itse asiassa neon voi kirkastaa ja parantaa kotiasi missä tahansa sitä käytetään, ja kuten aiemmin on todettu, sen tarjoamat edut ovat yhteisiä kaikille neljälle käyttötarkoitukselle. Jos kodissasi ei ole neonia, nyt voi olla aika, kun tiedät sen edut, alkaa miettiä jotakin näistä hienoista tavoista antaa kotillesi kiiltoa ja elämää. Onko neon tervetullut kotiisi? Jos pidät eduista, vastaus on ilmeinen. Asenna se ja näet eron, joka sillä on elämääsi ja kotiisi. Itse asiassa melkein kaikki edellä mainitut ominaisuudet ovat yhteisiä muille kodin neonideoille,

Suurin osa näistä esiintymistä on kuitenkin tuskin havaittavissa. Kyllä, on varmasti iso askel siirtyä huomaamattomista esineistä, kuten nämä, neonvaloihin, jotka täyttävät huoneen lämpimillä, pehmeillä väreillä, jotka lisäävät elämää mihin tahansa paikkaan. Neonvalaistus voi valaista huoneen pimennetyt alueet miellyttävällä hehkullaan ja jopa toimia yövalona. Neonvalaistuksen huomionarvoinen ominaisuus on, että se voidaan kytkeä päälle tai pois päältä haluamallasi tavalla. Neonvalaistus voi antaa miellyttävän kosketuksen mihin tahansa juhliin, kokoontumiseen tai erityiseen tilaisuuteen.

Neonseinäkello oli todennäköisesti ensimmäinen neonin käyttö kotona. Ensimmäisen neonkellon valmisti Electric Neon Clock Co., Cleveland, Ohio 1930-luvulla, ja sitä valmistettiin useissa eri väreissä ja tyypeissä, ja siitä tuli erittäin suosittu. Atsteekkien neonseinäkello, joka oli ensimmäinen yrityksen valmistama, on tullut ikoni. Se tunnettiin tällä nimellä, jos asuit lounaassa. Rocky Mountainin osavaltioissa se oli “lumihiutale”, ja idässä se tunnettiin “pilvenpiirtäjänä”. Heidän menestys jatkui 1940-luvulla, kun neonseinäkellot alkoivat ilmestyä kauppoihin, baareihin ja yrityksiin. Myöhemmin niistä tuli houkuttelevampia, kun ne valmistettiin jauhemaalatuista alumiinikoteloista. Ne esiintyivät usein elokuvateattereissa 50- ja 60-luvuilla,

Jotkut ihmiset ajattelivat, että koska neonvalaistusta käytettiin laajalti monissa yrityksissä, miksi et käyttäisi sitä huoneen sisustuksen parantamiseen. Vaikka notion ei ole laajassa käytössä, se on vähitellen yleistymässä… Itse asiassa neonvalaistus missä tahansa näistä muodoista voi parantaa minkä tahansa huoneen ulkonäköä. Halutessasi voit käyttää mitä tahansa näiden tyyppien yhdistelmää luomalla useita houkuttelevia asetuksia, jotka kirkastavat kotisi mitä tahansa. Muista, että kaikki näistä sovelluksista voidaan poistaa, lisätä, käyttää toisessa paikassa tai jopa korvata, jos haluat jotain uutta.

Tämän artikkelin tarkoituksena on esitellä neonin mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja kodin sisustuksen parantamiseksi. Lopullinen valinta on sinun. Olet luultavasti nähnyt neonvalaistuksen laajan käytön ravintoloissa, yökerhoissa ja muissa yleisön suosimissa paikoissa. Olet ehkä jopa nähnyt neonvalaistusta autojen ja kuorma-autojen sisä- ja ulkotiloissa. Las Vegasissa sijaitseva Hilton Resort Company omistaa maailman suurimman valokyltin. Sen pinta-ala on yli 77 000 neliöjalkaa, ja lähes 9 miljoonan dollarin hintalappulla se voi helposti saavuttaa maailman kalleimman valokyltin tittelin.

Jos kodissasi ei ole neonia tai mahdollisesti neonseinäkelloa ja olet avoin kokeilemaan uusia ideoita, kodin neonvalaistusta kannattaa tutkia. Se tarjoaa hienoja tapoja antaa kotillesi kiiltoa ja elämää. Onko neonvalaistus tervetullut kotiisi? Jos pidät eduista, kannattaa tutkia. Pidätkö olla innovatiivinen? Se voi muuttaa elämääsi. Lisää jännitystä perheellesi tai pelihuoneeseesi oman designisi terävällä uudella merkillä. Jokaisella näistä neljästä kodin neonvalaistuksesta voi olla oma henkilökohtainen suunnittelu.

Kaupallisia neonkylttejä käytetään maailmanlaajuisesti. Jos olet koskaan käynyt Moments Squarella tai Las Vegas Stripillä tai nähnyt kuvia niistä, olet nähnyt maan kaksi suurinta neonvitriiniä. Niitä katselee miljoonia kävijöitä vuosittain. Luonnollisesti se on kaukana noista paikoista kodin intiimimpään ympäristöön, ja ne paikat osoittavat neonin liiketoimintaa. Kuitenkin, jos neonvalaistusta käytetään näissä paikoissa, vaikka se on tarkoitettu liiketoiminnalle, miksi et antaisi sen palvella henkilökohtaista tarkoitusta kodin sisustuksen kirkastamiseksi ja parantamiseksi. Se antaa vieraillesi hyvän mahdollisuuden kommentoida sen vetovoimaa.

Kuten on todettu, se on vain ajatus tutkittavaksi ja harkittavaksi. Se on paljon halvempaa ja paljon vähemmän vaivaa kuin maalaus, kun harkitset kodin sisustuksen vaihtamista. Neonvalaistuksen avulla voit aina lisätä tai poistaa neonesineitä, siirtää niitä toiseen huoneeseen tai jopa kokeilla omia uusia malleja. Kuten mikä tahansa muu tapa muuttaa kodin sisustusta, se ei ole kaikille. Se on vain ajatus, jota et ehkä ole koskaan ajatellut ja joka voisi olla hyödyllinen sinulle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *