Hoffelijkheid rijscholen

Hoffelijkheid rijscholen

Hoffelijkheid betekent ‘een daad van beleefdheid’ of ‘iets dat gratis wordt gegeven’. Courtesy Driving Schools zijn die scholen die rijopleidingen geven tegen een minimaal tarief, waarbij ze alle basisprincipes van autorijden leren, inclusief het tonen van hoffelijkheid jegens anderen op de weg.

Uit onderzoek blijkt dat veel volwassenen vaak nerveus zijn over autorijden. Daarentegen zijn er tieners die graag alleen op pad gaan zonder toezicht van een volwassene. Courtesy Schools helpen jongeren aan een voorlopig rijbewijs waarmee ze onder bepaalde voorwaarden mogen rijden. Het leert ook nerveuze volwassenen de basis van autorijden.

Scholen bieden de basis zowel in theorie als op de weg en leiden jongeren op om auto te rijden. Andere scholen getuigen ook hoeveel uren oefening de tiener nodig heeft voordat hij of zij alleen met het voertuig kan worden vertrouwd.

Courtesy-scholen zoals Courtesy Driving School.com, Courtesy Driving School.net, Ticket School en Courtesy Driving zijn allemaal toegewijd aan het geven van Courtesy Driving-lessen aan iedereen. Hoffelijk zijn op de weg is een deugd die vaak wordt genegeerd. Deze scholen zijn vastbesloten om veilige, efficiƫnte en hoffelijke chauffeurs af te leveren. Behalve autorijden biedt Courtesy Driving School.com ook gecertificeerde motor- en autorijexamens.

Sommige scholen bieden cursussen aan tegen minimale kosten en garanderen zelfs de laagste prijzen door te beloven 5% van hun cursusgeld af te snijden in vergelijking met het andere schoolcursusgeld. Ticket School en Courtesy Driving School.com behoren tot de bovengenoemde categorie en verlagen daarom onder bepaalde voorwaarden de prijzen. Ticket School garandeert volledige tevredenheid door een restitutiebeleid te hebben. Studenten die ontevreden zijn over het onderwijs kunnen volledige restitutie van het cursusgeld vragen, maar alleen voordat ze de examens afleggen.

Courtesy Driving School.net en Courtesy Driving School.com bieden lessen ‘van huis en werk ophalen’ aan volwassenen die bang of nerveus zijn in het autorijden. Laatstgenoemde school geeft zulke lessen zelfs gratis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *