Hoe een rijschool te openen

Hoe een rijschool te openen

Als je van het besturen van allerlei soorten motorvoertuigen houdt en anderen ook graag van autorijden wilt leren, wordt het tijd dat je je eigen rijschool opent.

Verschillende staten in de Verenigde Staten hebben verschillende processen voor het opzetten van rijscholen. Een typisch proces dat gevolgd moet worden om een ​​rijschool op te richten gaat ongeveer als volgt.

Vul eerst een aanvraagformulier voor een rijschool in. Betaal een aanvraagkosten van $ 200.

U moet een aantal bewijzen overleggen. Een daarvan is het bewijs dat je een borg van $ 2.500 hebt, het bewijs dat je een verzekering hebt voor een bedrag van $ 25.000, $ 50.000 of $ 100.000 en ten slotte een schema met maximale vergoedingen voor instructie.

U moet dan de naam van uw school registreren bij de Secretary of State Corporation Division en hen uw registratienummer geven. Zodra dat is gebeurd, geeft u een lijst op met alle rij-instructeurs en voertuigen die door uw school zullen worden gebruikt om trein aspirant-bestuurders.

U moet er ook voor zorgen dat al uw voertuigen de dubbele bedieningselementen gebruiken die voldoen aan de normen die zijn vastgesteld door het Department of Motor Vehicles.

De meeste staten geven rijschoolbewijzen af ​​die op de laatste dag (31 december) van elk jaar vervallen en moeten worden verlengd. Om uw rijbewijs te verlengen, moet u nog een aanvraagformulier invullen, een verzekeringsbewijs bijvoegen en een aanvraagvergoeding betalen (herinnert u zich de eerdere opmerking over het ophoesten van deeg?).
If you enjoyed this write-up and you would like to obtain additional info regarding Rijschool Tilburg kindly see the web site.

Zodra al deze zijn verwerkt, wordt uw nieuwe licentie naar u gemaild.

Als je dit allemaal hebt gedaan en een geldige licentie in je hand hebt, is het tijd om aan de slag te gaan. U bent nu bevoegd om zowel klassikaal als achter het stuur instructie te geven aan leerlingen om hen te leren veilig over straat te rijden.

Met een Commercial Driver Training School-licentie zijn de voertuigen die u kunt onderwijzen auto’s, vrachtwagens, campers en motorfietsen.

Leer je leerlingen goed. Onthoud dat de vaardigheden die je ze nu leert, op een dag hun leven kunnen redden, evenals dat van andere onschuldige mensen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *